gör om, gör rätt.

ute och tog en ny panorma med stifler idag. eftersom jag inte var riktigt nöjd med den första jag tog. så här kommer en förbättring!


motljus? för fan!

hade precis lämnat av elin på bussen. skulle gå hem till luden och snacka lite skit och äta pizza. hade göran (kameran) med mig och passade på att ta lite utomhusbilder. inget jag vanligvis gör. men det var trevligt:) synd bara att det itne finns gigantiska motljusskydd till ett 50 mmxD då hade jag sluppit ringarna. men jag tycker dom ger karaktär till bilderna.


boll!

typ.. julstjärna?


kvällspring på staden



träffade daniel på tåget till malmö idag. vi hade båda kamerorna med oss och tänkte varför inte passa på att fota lite ihop. så vi stack ut på stan i malmö och tog lite coola nattbilder. daniel var lite rädd för att lägga sin kamera på smutsiga ytor medans jag bara slängde runt min kamera. men man lär sig.

The souled outs (soulros)

nu är det över! sista föreställningen ägde rum idag och det har varit skitkul. vårat slutprojekt blev ju bara så underbart och nu sista rundan var alla helt galna:) vi ses ikväll människor!


kameran paj.

fotade sabina igår tillsammas med stifler. vi fick ett ryck när vi var hemma hos sabina och snart såg hennes lägenhet ut som skräp.blev även mer sugen på att testa mitt cs4 så jag satte igång med en redigering. detta gjordes på ca 20 min. tränat öga för att se vad som är gjort;)

 

btw, min kamera är paj.


RSS 2.0